Hur anpassar jag en Ford F150?

Ford F-150 är den mest sålda full-size pickup truck i USA. Det finns bokstavligen miljontals F-150s på vägarna idag. Att sticka ut från den mängden, det tar en hel del anpassning för att ställa in din F-150 från varandra. Eftermarknaden för bilar är full av tusentals delar och tillbehör för att göra skräddarsy din Ford F-150 ganska lätt. Hitta rätt kombination av eftermarknaden tillbehör för din Ford och du får en egen lastbil som ingen annan har. Instruktioner
1

Ändra färg på din Ford F-150. Detta är en av de dyraste men mest märkbara sätt att anpassa din lastbil. Gå för en komplett färgförändring eller måla egna bilder på lastbilen. En dramatisk men billigt alternativ är att tillämpa vinylgrafik till den befintliga lack.
2

Få en ny uppsättning fälgar och däck för Ford F-150 i en mycket större diameter än beståndet set. De flesta F-150s kom med 15 eller 16 tums fälgar, med de nyaste modellerna har en 18 tums hjul alternativet. Större eftermarknaden fälgar, upp till 22 inches, kan monteras på lastbilen utan problem. Vid användning av dessa större hjul, bör sidoväggen däckets storlek vara mindre än det förinstallerade storlek. Aftermarket fälgar för lastbilar finns i krom, billet, aluminium och rostfritt stål.
3

Lägg hästkrafter till din lastbil för att öka bogsering makt eller för att göra det snabbare. En kall luft intag är en mycket snabb uppgradering som kan lägga flera hästkrafter över fabriken luftar boxas. En katt-back avgassystem är också en snabb och effektiv uppgradering.
4

Vänd insidan av din pickup truck till ett nöjesområde med eftermarknaden stereo, högtalare och TV-monitorer. F-150 finns i enkel, utökade och besättning-cab modeller, som alla har mer än tillräckligt med utrymme för stora högtalare och extra skärmar. Mattan och stolar kan också ses täckas med mer egna färger och material för en komplett egen känsla. 5

sänka eller höja upphävande av lastbilen
, beroende på dina användningsområden. Mest fyra hjul driver höjs medan två hjul driver sänks. Båda använder kit som kan ersätta delar fabrik fjädring för ett ögonblick anpassad markfrigång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85175.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.