Keyless Programmering Instruktioner för Chrysler Cars

Chrysler är bland de ledande inom teknik-och fordonsindustrin funktioner, och ett populärt inslag är Keyless fjärrkontroll. Dessa fjärrkontroller kommer som standard på många Chrysler bilar, och kan även köpas och programmeras från fordons-och elektronikaffärer. Dessa fjärrkontroller kan möjliggöra enkel åtkomst till de lås och dörrar på bilen, samt bålen, paniklarmet och bilens automatiska starter. Pre-programmering

Samla alla de fjärrkontroller som du tänker program och en nyckel för tändningen för din bil. Se till att alla dörrar, fönster och bakluckan på din bil är stängda, och sitta i förarsätet. Stäng förardörren bakom dig och låsa bilens dörrar. Sätt i nyckeln i tändningslåset i bilen för att påbörja programmeringen.
Programmering

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid det två klick för att rätten till "On" läge. Detta kommer att vara ett klick innan själva antändning av bilen, och kommer att aktivera lås och fönster av bilen. Med nyckeln i tändningen, tryck och håll låsknappen på någon av fjärrkontroller för din Chrysler. Släpp knappen när du hör din bil reagerar med en fals, och tryck och släpp låsknappen en gång, då du kommer att höra en annan ringklockan.
Finishing

Tryck och släpp på valfri knapp på dina andra fjärrkontroller att programmera dessa också. Du kommer att höra en annan klämta med varje fjärrkontroll. När du har tävlat programmera varje avlägsen, vrida om nyckeln i tändningslåset två klick tillbaka till vänster till "Off". Testa alla dina fjärrkontroller för att se om programmeringen lyckades.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83306.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.