Tekniker för Auto Window Tinting

Färgtoning är en tunn transparent film appliceras på glaset för att hålla ute solen och nyfikna ögon likadana. Minskningen av innertemperatur och ökad integritet gör detta till en av de mest populära projekten för gör-det-själv mekaniker --- en fin liten verksamhet kan också göras av denna process. Det bästa arbetet Area

Till att börja flytta bilen i direkt solljus. Direkt solljus kommer att orsaka bindemedlet på filmen att härda för att snabbt och förstöra färgtonen med bubblor och rynkor. Den idealiska platsen är i skuggan av ett garage eller carport.
Glaset rengöras noggrant

Bortsett från direkt solljus, är den främsta orsaken till färgton misslyckande rengöring inte fönstren noggrant av föroreningar. Rester från cigarettrök och skyddsmedel som Armor All kan orsaka att filmen misslyckas med att hålla sig till glaset under installationen eller lossna efter installationen. Det bästa sättet att rengöra rester är avstängd med fönsterputs och ett rakblad och skurnylon. Börja från toppen av fönstret och arbeta dig nedåt, städning varje centimeter av ytan. Använd en luddfri handduk och glas renare att ta bort ränder.
P Det är viktigt att inte röra vid fönstret efter sin ren. De oljor i huden kan orsaka att filmen inte sticka under ansökan.
Förklippt Film


försiktigt placera filmen mot glaset och pre -klippa det, lämnar en tum eller två runt kanterna. Detta gör det lättare att röra sig i läge senare under installationen. Det viktiga är att komma ihåg att det finns en fram och en tillbaka till filmen. Den sida av filmen med den klara plastunderlägg går mot glaset. Det kan vara svårt att avgöra vilken sida som är den tydligt stöd. Fäst en bit tejp på vardera sidan av filmen nära ett hörn och dra för att separera filmen från underlaget. Denna teknik gör det möjligt att identifiera den uppbackning sidan och filmsidan. Pre-cut med uppbackning sidan mot glaset.
Installera filmen


att installera filmen, spraya glaset med tvålvatten. Sedan separera en del av filmen från underlaget och spruta filmen med tvålvatten. Placera filmen på fönstret och långsamt fortsätta att ta bort stommen och sprutning filmen tills filmen är placerad på glaset. Vid denna punkt, skjut filmen runt på glaset på plats.

Början i mitten av filmen, använd skrapan för att flytta luftbubblor och överskott tvålvatten till kanterna och ut från mellan glaset och filmen . Det är viktigt att inte överanstränga plastfilmen. Detta orsakar sträckning av filmen, och en suddig Färgtoning kommer att inträffa.
Trimma filmen

: Efter filmen har haft tid att ställa upp, trimma överskottet filmen bort. Undvik att dra i filmen bort från fönstret och ruinera nyans. Upprepa denna procedur för alla fönster du vill nyans. Njut av svalare temperaturer och ökad integritet i ditt fönster färgton.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83308.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.