Hur man bygger en Bumper Jeep Front

Jeepar är byggda för att gå off-road, och när de går off-road, de ibland stöter på fasta föremål. Föraren av Jeep vill den främre stötfångaren för att absorbera stötar och skydda resten av fordonet, men fasta föremål kan böja ett lager stötfångare. Det tar lite stålmaterial och svetsutrustning och viss erfarenhet i butiken, men, om du har det, kan du tillverka en stål stötfångare på en eftermiddag. Saker du behöver
Måttband
MIG svetsare
Steel platt lager, 1/8-tums tjocka
Steel platt lager, ¼-tums tjock
C-kanal stål, tre tum med sex inches
Borra
Borrspetsar
årskurs 8 muttrar och bultar
Ratchet och Hylsnyckelsats
metall grinder
metallfyllmedel Truck säng liner
Show Fler Instruktioner
1

mäta höjden på den nuvarande stötfångaren på Jeep med måttband. Den federala Department of Transportation kräver att en ersättare stötfångare vara samma höjd som originalet.
2

Använd MIG svetsaren att förstärka stötfångare fästen med 1/8 tum stålplåt. Använd minst sex inches av stålplåt längs sidorna.
3

flänsen stötfångaren fäste från en enda ¼ tums stålplåt. Svetsa det till att både stötfångare fästen och förlänga den sex inches på vardera sidan.
4

Användning sex tums-by-tre tums C-kanals stål minst 1/8-tums tjock för stötfångaren kärna. Det ska vara så länge som Jeep är bred. Har en assistent hålla den på plats och svetsa den på plats med en MIG-svets.
5

Borra åtta ½-tums hål genom stötfångaren och montera, placera en i vardera änden och sex arrangerade i center i tre rader med två. Använd årskurs 8 muttrar och bultar att skruva stötfångare till stötfångare flänsen. Slipa bort överflödigt metallen från häftsvetsar.
6

Applicera ett tunt lager av metall spackel på häftsvets att jämna ut dem och måla stötfångaren med flaket liner.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86749.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.