Hur man programmerar en 2000 Nissan Maxima Key

Många moderna bilar är utrustade med elektroniska lås kommer med tillhörande elektroniska fjärrkontroller som gör att du kan låsa och låsa upp dörrarna i din bil från ett avstånd. Om du förlorat din ursprungliga fjärrkontroll eller den slutade fungera, eller ens om du vill ha en andra eller tredje fjärrkontroll för 2000 Nissan Maxima, kan du köpa den från olika webbutiker. När du har köpt, måste du programmera den nya fjärrkontrollen att fungera med din specifika Nissan Maxima. Instruktioner
1

Stäng alla dörrar för passagerare på Nissan Maxima. Sitt i förarsätet med tändningsnyckeln och nyckellösa fjärrkontroller. Stäng förardörren.
2

Lås dörrarna med omkopplaren power låset på förarsidan.
3

Placera nyckeln i tändningen och ta det helt sex gånger i rad för att ange "programmeringsläge." Varningsblinkersen blinkar för att bekräfta "programmeringsläge." Observera att du måste utföra detta inom 10 sekunder.
4

Placera nyckeln i tändningslåset och vrid tändningen till "ACC."
5

Tryck på en av knapparna på keyless inresa fjärrkontrollen för att programmera den. Varningsblinkersen blinkar för att bekräfta att du programmerat fjärrkontrollen. Observera att du måste utföra detta inom 5 sekunder från det tidigare steget.
6

Lås och åter låsa dörrarna med omkopplaren power låset på förarsidan och tryck på någon av knapparna på nästa nyckellösa inresa fjärrkontrollen som du vill programmera. Endast slutföra det här steget om du vill programmera ytterligare nyckellösa fjärrkontroller, annars hoppa över detta steg.
7

Vrid tändningen till "OFF" och ta ur nyckeln. Lås upp dörren med strömmen låsknappen på förarsidan och komma ut ur fordonet. Stäng dörren och testa alla programmerade keyless inresa fjärrkontroller för att kontrollera att de fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85006.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.