Hur man tar bort en Baffler Från en ljuddämpare

Motorcykel tillverkare använder ett baffelsystem i avgasrören på de flesta motorcyklar för att dämpa det ljud som kommer ut ur rören. Borttagning bafflarna är en av de mest populära ändringar som gjorts till motorcyklar, eftersom det ger någon cykel den låga, mullrande avgassystem tonen normalt återfinns endast på de största och snabbaste cyklar. Lär dig hur du tar bort mellanväggarna från din motorcykel avgaser och ge din cykel ett ljud som kommer att passa in med de stora cyklar. Saker du behöver Billiga 2-tums hålsåg
Handhållna borr
Tänger
Borr förlängning
Visa fler instruktioner
1

Set din motorcykel på sin cykelställ på ett plant underlag. Du kommer att göra viss borrning och vibrationer kommer att skaka motorcykeln, så se till att det inte kommer att falla över medan du arbetar.
2

Bifoga en förlängning borr till din handhållna borrmaskin. Bifoga en 2-tums hål såg till slutet av förlängningen. Detta kommer att användas för att skära plåten runt baffeln så att det kan tas bort.
3

Sätt i hålet såg i slutet av det första röret. Center hålet såg runt baffeln så gott du kan och börja borra. När du känner sågen ger in i avgassystemet, har du borrat hela vägen genom plattan som inrymmer baffeln. In i slutet av avgassystemet med en tång
4

nå och dra ut baffeln. Detta kan vara svårt, eftersom du måste orientera snittet plattan precis rätt för att få den genom hålet du skapat. Vara långlivade och baffeln bör dra rakt ut.
5

Upprepa proceduren för resten av rören i ditt avgassystem. När du är klar, kassera mellanväggarna ansvarsfullt (många motorcykel butiker kommer att ta dem för användning i egna projekt). Så, ta din cykel för en provtur och lyssna på den nya, djupa mullrande tonen i dina avgasrören.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86800.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.