Hur ansluter jag en DiabloSport Predator till en bärbar dator?

Den DiabloSport Predator är en handhållen mottagare som kan anslutas till din bil och modifiera bilens CPU inställningar. Ändra dessa inställningar kan förbättra den övergripande prestandan på bilen genom att öka hästkrafter och bränsleekonomi, och kan också hjälpa till bilen igen och använda eftermarknaden modifieringar. Den DiabloSport Predator har också möjlighet att ansluta till en dator, vilket gör att du kan ställa in eller hämta egna låtar, samt att uppdatera tunern firmware. Saker du behöver
Seriell kabel
AD /DC nätadapter
Seriell kabel till USB-adapter (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Anslut DiabloSport Predator till din dator genom att koppla ena änden av den seriella kabeln till mottagaren och den andra änden av den seriella kabeln till en seriell port på din dator. Om du använder en USB-adapter, anslut den andra änden av den seriella porten till adaptern och anslut sedan den fria änden av USB-kabeln till en av datorns USB-portar.
2

Öppna " DiabloSport Downloader "-programmet. Programmet finns med tunern själv, och kan också laddas ned och installeras gratis från DiabloSport hemsida. Standardplatsen för genvägen till detta program är inom "Start"-menyn.
3

Anslut DiabloSport Predator till ett vägguttag med AC /DC-adapter. När tunern är ansluten till datorn och påslagen, kommer mjukvaran automatiskt igen tunern efter en kort laddning period.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84548.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.