Superchips Flashpaq specifikation

Den Superchips Flashpaq handhållna mottagare är utformad för att ställa bilens motor, från muskelbilar till pickup lastbilar. Vare sig du är ute efter mer fart, bättre bränsleekonomi och bättre effekt vid lägre hastigheter för bogsering, ändra fabriksinställningarna för din motorns elektroniska styrenhet använder denna handhållna enhet. On-Board Diagnostics

Superchips Falshpaq samlar data från motorns OBD-II kontakt med den medföljande kabeln. Från 1996, alla fordon har en OBD-II - On Board Diagnostics version 2 - system installerat, men det är mer än ett kommunikationsprotokoll som används av olika tillverkare. Varje Superchips Flashpaq enhet är utformad för att fungera med specifika tillverkares fordon, så kolla med din återförsäljare att det finns en Flaspaq tillgänglig för din bil.
Analys

Nedladdad inställningar för din bil kan appliceras på motorns styrsystem med Flashpaq. Tuning uppgifter som kan ha tagit timmar tidigare och krävde specialistkunskaper kan uppnås på några minuter med lite kunskap om bilmekaniker. Flera delar av uppgifter om motorns prestanda övervakas och kan justeras, inklusive hastigheten på växling i modeller med automatlåda.
Bränsletyper

Oavsett om din fordonet körs på diesel eller bensin, kan det finnas en Flashpaq tillgänglig för dig. Flashpaqs kan också arbeta med bränslen av olika oktanhalter. När du ställer din motor med hjälp av enheten, väljer oktan bränsle som du regelbundet använder. Detta kan hjälpa dig att spara pengar genom att använda billigare, lägre oktan bränsle och ändå få den prestanda du vill
Software Updates

eftersom ny motor kartor -. Inställningar att ändra motorns prestanda - blir tillgängliga kan de laddas ner från Superchips hemsida. Allt du behöver är en dator med en USB-kontakt och kabel som medföljer Flashpaq. Från och med november 2010, är ​​Superchips Flashpaq inte kompatibel med Apple-datorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85005.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.