Hur installerar jag en Jeep Wrangler Hardtop Taklucka?

Jeep Wrangler är en av de mest populära terrängfordon i världen. Dess ideal axelavståndet är perfekt för mudding, bergsklättring och trail-ridning. Jeep Wrangler levereras med ett mjukt fodral tak, men många människor köper en hardtop och installera den för att skära ner på väg buller och förbättra den övergripande utseendet på Wrangler. Många av de hardtops kommer också med en taklucka, dela upp hardtop i två delar. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Wrangler hardtop kit
Visa fler instruktioner
1

Förvandla din Wrangler motor och koppla bort sin negativa batterikabeln.
Sida 2

Öppna Wrangler bakluckan i baksätet och se till att fönstret på hardtopen är stängd. Addera 3

Ställ bakstycket på hardtopen på rälsen på sidan av Jeep Wrangler och testa att stänga bakluckan för att se till att den stängs ordentligt.
4

Placera de 5/18 bultar inuti sina brickor och infoga dem i bulthålen på insidan av hardtop. Det finns tre på varje sida.
5

Placera knacka plattan under varje bult när de kommer ut borrhålen och dra åt skruvarna med Phillips skruvmejsel.
6

Placera den främre delen av hardtopen på de bästa skenor Jeep Wrangler. Hook spärrarna från insidan av Wrangler upp och de kommer att ansluta till den främre delen av hardtop.
7

Montera tätningslisten på den nedre kanten av den bakre delen av hardtop där bakluckan vidrör hardtop. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86430.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.