Hur man installerar Färgtoning på Stationär Glass

Toning din bil windows reducerar ultravioletta strålar och skyddar insidan av din bil när du får en del av den personliga integriteten. Fönster färgton minskar också insidan imma på sido-och bakrutor. Följ några riktlinjer när du installerar nyans själv. Saker du behöver
Tint Film Fönsterputs
Rena trasor
Utility rakkniv
Spray flaska fylld med vatten
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner

1

glaset rengöras noggrant innan du applicerar nyans. Använd en vanlig ammoniak-baserade fönsterputs utan tillsatser. Spraya och torka båda sidorna av fönstret flera gånger för att se alla rester materia är borta. Något kvar under nyansen blir permanent.
2

Tape film, med sitt skyddshölje fortfarande sitter på insidan av fönstret, se till att det sträcker sig minst ½ tum på alla sidor. Detta är ditt mönster, så att det finns tillräckligt överskott runt kanterna för att trimma senare. Klipp mönstret med rakkniv kniv.
3

Separera filmen från underlaget genom att använda två stycken av maskeringstejp och hålla en liten bit på varje sida av ett hörn. Bandet kommer att tillåta dig att dra nyans filmen från underlaget utan att skada själva filmen.
4

Spraya en fin vattendimma på insidan av bilens fönster och tillämpa nyans, flytta runt och jämna ut alla ringar, bubbla eller veck. Du kan bara flytta den när det är blött, när det sätter, det är permanent så arbeta snabbt
5

Klipp överskottet nyans film från kanterna på fönstret med rakkniv kniv.. Om filmen motstår, är torrt det inte tillräckligt. Vänta tills du kan klippa utan att riva filmen för en färdig kant.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82894.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.