Billiga motorer för Camaros

Med tanke på att motorn är ofta den dyraste delen av bilen, som ersätter en motor är sällan en enkel eller billig alternativ. Men med lite forskning och planering, kan du hitta en mängd motorer som passar in i en Chevrolet Camaro till kostnader som ligger under det rekommenderade priset. 5.7 liters

kanske vanligaste av alla motorer för Camaros är Chevrolet-tillverkade små block V-8 med ett deplacement storlek på 5,7 liter (350 cubic inches). Varianter av 350 motorn installerades i Camaros från 1968 till 1996 årsmodeller. Tillverkaren säljer nya 350 motorer och kan leverera dem i lådor. Det är tillverkarens bästsäljande låda motor, baserad på pris och prestanda. Denna låda motor, när den monteras, producerar 290 hästkrafter. Som en låda motor, vissa komponenter - såsom insugningsröret, förgasare och starter - måste läggas innan motorn är klar att köra. Dessa motorer är vanligtvis köps från deltagande GM eller Chevy återförsäljare, och kostar ca $ 2.000 (från 2010).
Ombyggda motorer

Ombyggda motorer, eftersom de använde tidigare tillverkade komponenter, är ofta billigare än deras helt nya motsvarigheter. Enligt Engine Repower rådet, är kostnaden för att återuppbygga den aktuella motorn från $ 2250 till $ 4000 (från 2010), eller från 10 till 20 procent av värdet av fordonet. Rekommenderar rådet att kontakta flera leverantörer för att du har ett brett utbud av prisalternativ för återuppbyggnaden.
Rädda varv

Kanske det billigaste alternativet är köper en motor från en bärgning gård. AA1Car säger att detta är riskabelt, men oftast mycket billigare. Auto hemsida TrustMyMechanic uppskattar att delar som köpts från en junk yard är ungefär hälften av priset för nya delar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85092.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.