Hur man installerar en Remote Keyless Entry System i en bil

nyckellösa system blir en av de mest populära funktionerna på nya bilar. Det kommer inte att dröja länge innan de är standard på de flesta fordon-och med goda skäl, med tanke på hur praktiskt det är. Om din bil inte har någon, eller om du vill installera en ny, här är hur man installerar en fjärr keyless inresa systemet i en bil. Saker du behöver
Bil
Remote Keyless system för inresa
Visa fler instruktioner
1

Research din bil märke och modell. Varje bil är annorlunda när det gäller hur deras lås beter. Även samma modell med olika funktioner kan ha olika monteringsanvisningar.
2

Kontakta din återförsäljare. Ta reda på vilka nyckellösa system fungerar bäst med din bil, eller hur man bäst får den fabriksinstallerade version.
3

Fråga lokala mekaniker. När du har en bra relation med en vanlig mekaniker, är chansen att han eller hon kommer att ge dig råd och vägledning om vilket system att köpa och hur man får det installerat.
4

Bygg din egen. Det finns instruktioner tillgängliga online för hur du skapar din egen nyckellösa låssystemet, men de tekniska kraven är långt utöver vad de flesta förare ska försöka ta itu med. Det finns en mängd olika kit och utrustning sätter på nätet för att göra din egen nyckellösa låssystemet med de exakta funktioner du vill ha.
5

Få alla dina verktyg förberedd innan du börjar installera en fjärr keyless inresa systemet. Beroende på var i installationen sker (i en vakuumpump, i dörrhandtaget, under huven), behöver du en mängd olika verktyg för att få jobbet gjort.
6

Läs instruktionerna. Nästan varje nyckellösa låssystemet har instruktionerna som medföljer den eller tillgängliga för nedladdning eller beställning. Läs och följ dem noga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82857.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.