Hur man programmera fjärrkontrollen för Keyless Entry på en Dodge Stratus CO

Den andra generationen Dodge Stratus verkade som en coupe Från 2001 till 2005, och erbjöd en inbyggd keyless inresa läge som gav extra säkerhet och bekvämlighet. Du kan använda flera nyckellösa fjärrkontroller på din Stratus så länge du programmera dessa fjärrkontroller först. Den ursprungliga fjärrkontrollen kommer redan ställt upp med Dodge och behövs för att programmera nyare. Med den kan du lägga till flera alternativa fjärrkontroller att andra förare kan hålla för sig själva. Instruktioner
1

Tryck på knappen dörrlåset på den ursprungliga fjärrkontrollen varannan sekund för totalt fem gånger. Detta säkerställer att fjärrkontrollen är i synk med Stratus.
2

Öppna dörren på förarsidan och sätt in nyckeln i tändningen.
3

Vrid nyckeln så långt det går innan den startar motorn och vänta tills ljudsignalen upphör.
4

Klicka på låsknappen på den ursprungliga fjärrkontrollen och håll den 4 till 10 sekunder, och inom det tidsram, tryck på panik-knappen under 1 sekund. Släpp båda knapparna och lyssna efter en klämta att bekräfta steget var framgångsrik.
5

Klicka och håll både låset och låsa upp knapparna på den ursprungliga fjärrkontrollen. Släpp båda, klicka på upplåsningsknappen annan gång och släpp den sedan. Du kommer att höra en annan ringklockan för att bekräfta fjärrkontroll har programmerats.
6

Klicka och håll på låset och låsa upp knapparna på den ursprungliga fjärrkontrollen igen, klicka på låsknappen på någon extra fjärrkontroll. Om du hör en annan ringklockan, har den nyare fjärrkontrollen är programmerad. Du kan nu ta ut nyckeln ur tändningslåset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84656.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.