Hur vill bifoga en registreringsskylt på framsidan av en Volvo XC90

Volvo XC90 är en crossover lyx fordon konstruerade för aktiva familjer. Det finns många praktiska funktioner som denna svenska bil besitter dock en sak som många människor inte finner lämpligt dess avsaknad av en främre registreringsskylt hållare. Även vissa återförsäljare kommer att installera en, andra inte, vilket kan bli ett irritationsmoment om ditt tillstånd kräver att din bil har en främre registreringsskylt. Om detta är fallet, installera den främre registreringsskylt är en relativt enkel uppgift som kan utföras av vem som helst. Saker du behöver
Registreringsskylt fäste
Drill
2 skruvar
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Köp en konsol registreringsskylt gjord speciellt för Volvo XC90. Du kan köpa detta på en Volvoåterförsäljare, en certifierad Volvo delar återförsäljare eller vid en av många online bildelar butiker.
2

Skjut under Volvo och lokalisera de fyra förborrade hål på insidan av den främre stötfångaren. Den höga markfrigången på XC90 kommer att tillåta dig att glida under bilen utan att använda en domkraft, men alltid se till att bilen är i parken och parkeringsbromsen är på.
3

Rikta in fästet med de förborrade hålen på den främre stötfångaren och fäst den på stötfångaren genom att skruva fast den i de förborrade hålen med de medföljande skruvarna och en borr.
4

Fäst registreringsskylten på den främre stötfångaren genom att skruva in den nyinstallerade konsolen med en skruvmejsel och två skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84354.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.