Hur man lägger XM i en 2005 Deville

När du har köpt en XM Satellite Radio-mottagare, kan du installera enheten och spara lite pengar på professionella installationskostnader. Var inte rädd för att ta på detta projekt, installera en XM inställning på 2005 Cadillac DeVille kan göras av de flesta någon. Saker du behöver
Radio stand
XM antenn
stege eller pall
Ljudkabel
Automotive tejp
Visa fler instruktioner
1

Öppna din passagerardörren och hitta ett bra ställe att montera din XM radiomottagare. Det finns två sugkopparna på botten av radiomottagaren stativet. Använd dessa för att montera stativet, och sedan placera mottagaren i montern. Du kan använda vindrutan för att montera din mottagare men se till att du inte hindrar din körning vision. Du kan också placera enheten på instrumentbrädan, återigen se till att sätta den på ett säkert ställe.
2 tillgång

Gain till taket på din bil med hjälp av en stege eller steg avföring. Enligt XM manualen, måste du placera antennen på ett område av bilen som är plan och har fri sikt mot himlen. Fäst till botten av antennen är två svarta streck som kan skalas av för att avslöja adhesiv. Skala remsor av och placera antennen på taket.
3

Sätt XM kontakten kabeln på baksidan av mottagaren och flytta längs instrumentpanelen mot den främre högra sidan av DeVille. Håll sladden helt tätt, kanske något slack minskar ljudkvaliteten. String sladden ner de två högra sidodörrarna och använd fordonsindustrin tejp för att hålla vajern och på plats.
4

Anslut ljudkabeln på baksidan av antennen.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85930.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.