Hur man ansöker Glasfiber till en vertikal yta

Glasfiber är ett mångsidigt material appliceras på ytor för att öka sin styrka och ger en vattentät barriär. Det är faktiskt en trasa som är målade med en hartsförening och skiktades sedan på en yta. Hartset föreningen hårdnar och torkar lämnar en seg, fiberförstärkt barriär över materialet. Hartset liknar lim. När den appliceras det brukar läggas på en horisontell yta. Den tillämpas också på väggar och andra vertikala ytor. Saker du behöver
Sand papper, 80 grit
Rags
denaturerad alkohol
Vatten
Glasfiber duk
Resin
Härdare
måla pensel eller roller

Visa mer instruktioner
1

Grov sand ytan med 80 grit sandpapper och torka för att förbereda ytan för glasfiber. Rengör ytan med denaturerad alkohol, skölj med vatten och låt torka.
2

Skär lämpligt antal remsor av glasfiberväv för att täcka hela det vertikala ytan. Det är viktigt att ha tillräckligt med band för att slutföra din uppgift så att du inte behöver stanna och skära mer i mitten av projektet.
3

Blanda din bas och härdare i en blandningsbehållare följa anvisningarna på din härdare förpackning. Harts härdar snabbare i varmare temperaturer, och härdningshastigheter baseras i allmänhet på ansökningar som utförs vid 70 grader C.
4

Måla ett lager av harts på den vertikala ytan. Applicera sedan en remsa av glasfiber till harts, trycka den på plats så plasten tränger igenom väven. Applicera ytterligare ett lager av harts över toppen av glasfiber med en rulle eller pensel.
5

Upprepa denna process att tillämpa harts till ytan och sedan placera glasfiber remsor i hartset. Korsande dina band för att förstärka tillämpningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84129.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.