Hur man installerar kallt luftintaget för 2003 Civic EX

Lägga till en kall luftintaget är ett bra sätt att öka hästkrafter samtidigt öka din bränsleeffektivitet. Den kalla luftintag levererar sval luft från under bilen in i motorn. Svalare luft som används för luft-bränsleblandningen tillåter mer noggrann förbränning än varmare luft gör, ger förbättrad bränsleeffektivitet och mer hästkrafter. Saker du behöver
Jack
10mm socket
Wrench
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa föraren hjulsidan front muttrarna med klacken skiftnyckel. Lyft Civic med en domkraft, och ta bort drivrutinen hjulet sida fram. Du kommer också att behöva ta bort plastkåpan som separerar hjulhuset från motorrummet. Du behöver bara göra detta på förarsidan.
2

Ta bort rutan lager luften med hjälp av en 10 mm hylsa för att ta bort alla bultarna runt luften rutan. Glöm inte den dolda bulten nära fläkten. Ta bort alla slangar som förbinder lådan stock luften. En av de slangar du ska ta bort är faktiskt värmen sensorn. Koppla detta till luftintaget i hålet, som din bil behöver denna sensor.
3

Guide intaget röret ner fender väl. Anslut den övre delen av luftintaget till stor plastslang som används för att anslutas till ditt lager luft box. Detta kommer att ansluta med en klämma som du kan dra åt med en platt skruvmejsel. Var noga med att återansluta alla slangar som du kopplade bort från beståndet luften rutan. Den viktigaste av dessa är det minsta, som är din värme sensor.
4

Montera konen filtret på den nedre änden av insugningsröret. Dra åt klämman så att filtret bildar en säker förbindelse med röret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83964.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.