Inaktivera en Personal Car Remote

personbil fjärrkontroller används för att styra ett antal funktioner på fordonet . De används ofta för att fjärrstyra öppna dörrlås och bål spärrarna , för att driva ett larmsystem och att starta en motor så att bilens interiör kan värmas eller kylas innan föraren in i fordonet . En keyless inresa fjärrkontrollen , eller nyckelbricka , kan programmeras från din bil på bara några minuter . Det kan också inaktiveras lika snabbt. Instruktioner
1

Ange din bil med din nyckel och fjärrkontroll till hands . Öppna förardörren och stäng alla andra dörrar . Lås dörrarna med hjälp av fliken på förarsidans dörr .
2

in och ta ur nyckeln ur tändningslåset två gånger , stänga och öppna förardörren två gånger och sedan sätta i och ta ur nyckeln ur tändningslåset när mer . Addera 3

Stäng och öppna förardörren två gånger , sätt in nyckeln i tändningslåset och stäng förardörren och vrid tändningen till " On " och sedan tillbaka till " off . "
4

bort din nyckel från tändningen igen och vänta på dörrlås till cykeln igen . Detta kommer att öppna programmeringen och på denna punkt bör du inte röra någon av dina fjärrkontroller . Detta kommer att lämna programmeringen öppen och fjärrkontroller inaktiv . Stäng förardörren för att avsluta processen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84729.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.