Information om Hooker Headers

Hooker headers är förmodligen den mest populära eftermarknaden motor tillbehör idag, och har producerats sedan 1960-talet. Hooker headers är enkla att installera och byta ut de restriktiva avgasgrenrör flesta stock motorer är utrustade med. Rubrikerna avsevärt minska mottryck orsakas av grenrör lager avgaser, vilket resulterar i en dramatisk ökning av hästkrafter och vridmoment. Hooker tillverkar flera olika linjer av rubriker, alla med olika egenskaper. Jämfört med många andra eftermarknaden tillbehör, Hooker headers är relativt billiga och enkla att installera. Konkurrens headers

Tävlingen headers linjen är speciellt utformad för att öka hästkrafter samtidigt som överkomliga. Konkurrens rubriker är utformade för lager och milt modifierade program, och är tillverkade av lätta, 16-gauge mild stålrör. Varje rubrik har en lång-övergång samlare som minimerar avgasmottrycket, och en 5/16 "maskinbearbetad fläns utformad för att minimera risken för avgaser läckor där sidhuvudet möter topplocket. Konkurrens headers är tillgängliga i antingen den vanliga svart finish eller med en krom värmebarriärbeläggningen.
Super konkurrens headers

super konkurrens rubriker har utformats eller "trimmad" för att ge ett tryck balans mellan insugs-och avgassystem. Målet med dessa rubriker är att göra det maximala hästkrafter möjligt, samt att placera effekt till motorns effektkurva. Liksom konkurrensreglerna headers, är super konkurrens rubriker tillverkas med 16-gauge stål slang, men eftersom dessa rubriker har en mer omfattande konstruktion än konkurrenterna rubriker, de är dyrare. Som med konkurrensproblemen headers, super konkurrens rubriker finns i antingen standard svart finish eller med en kromad värmebarriärbeläggning.
Motor swap headers

En av de största utmaningarna med att installera en motor i ett fordon som inte ursprungligen har denna motor är att hitta ett avgassystem som passar i bilens motorrum. Hooker eliminerar detta problem genom tillverkning rubriker för specifika motorer som används i specifika fordon. Om exempelvis en Chevy V8 kommer att installeras i en jeep, kan Hookers motor swap headers användas för ansökan och därigenom undvika tillverkningen vanligtvis förknippas med en sådan motor swap. Både standard svart finish och krom värmebarriärbeläggningen finns med huvudena motor swap.
Block hugger headers

Hookers blockera hugger headers är särskilt utformade för att passa in i små utrymmen, och därför används vanligtvis med big block motorer. Men de ibland användas om motorn swap headers är inte tillgängliga för den aktuella applikationen, eller om markfrigången är problematiskt med de andra header design. Den utrymmesbesparande designen uppnås eftersom dessa headers passar tätt mot motorn, och kollektorn ligger där oljetråget möter motorblocket. Både standard svart finish och krom värmebarriärbeläggningen finns med huvudena blocket hugger.
Justerbar racing headers

Som namnet antyder, är Hookers linje av justerbara racing rubriker utformats för racing applikationer. Fördelen med dessa rubriker är förmågan att ändra längden på header primära rör, samlare längder, samlare typer och diametrar. Möjligheten att justera dessa dimensioner är viktig, eftersom det ändrar motorns varvtal där motorn ger sitt maximala vridmoment och nivåer hästkrafter. Både standard svart finish och krom värmebarriärbeläggningen finns med justerbara racing headers . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83905.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.