Hur man ökar en Civic LX

Hondas första Civic rullade av monteringsbandet i 1973. Sedan dess har det blivit en av de mest populära bilarna i världen. Civic är utformad för att vara liten, smidig och bränslesnål. Om du vill öka hästkrafter i bilen, finns det olika eftermarknaden alternativ. Den LX versionen av Civic är en uppgradering till basmodellen DX Civic. Det har uppgraderade alternativ såsom en premie stereo paket och farthållare. Saker du behöver
Kall luft
insugningssystem Eftermarknad högpresterande headers
Aftermarket avgassystem
Högpresterande datachip
Visa fler instruktioner
1

Öka luftflödet av Civic motor och öka hästkrafter genom att byta ut bilens mäldsystemet luftintag med en eftermarknad högpresterande kall-luftintag. Detta kommer att hjälpa till att hålla motorn igång svalare.
2

Öka gasrespons tid och frånluftsflöde av din Civic LX motor genom att ersätta de stock headers med högpresterande eftermarknaden rubriker. Förutom att öka hästkrafter denna uppgradering kommer också att hjälpa motorn körs kontinuerligt vid en svalare temperatur. Addera 3

bort systemet lager avgaserna av Civic med en eftermarknad avgassystem som gör att varm luft att tvingas ut ur motorn snabbare och öka hästkrafter. Denna uppgradering kommer också hjälpa till att reglera motorns temperatur gör billjud starkare och mer throaty.
4

Lokalisera färddator i Civic LX. Byt ut de viktigaste datachip i bilen med en prestanda-rated chip. Prestanda marker är utformade för att öka hästkrafter i motorn och gör att motorn drivs med fokus på prestanda istället för ekonomi. Chipet kommer att justera mängden bränsle som de Medborgar användningsområden och det kommer att ändra hur många varv per minut (RPM) motorn kan producera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96753.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.