Lägga Hästkrafter till 4.0L 2005 Mustang Utan Överladdning

Den 2005 Ford Mustang innehåller en 4.0L V-6 motor som gör cirka 202 hästkrafter utan modifieringar. Även om en kompressor kommer att resultera i en större ökning i hästkrafter än någon annan eftermarknaden modifiering, är det en dyr och komplicerad uppgradering som också tenderar att minska livslängden på motorn. Ett antal andra prestanda uppgraderingar tillgängliga för 4.0L Mustang V-6 är billigare, enklare och mindre skadliga för livslängden på bilen. Saker du behöver
Automotive Toolkit Review 4.0L Ford motor reparationshandbok (rekommenderas) katalog Performance kall luft intag
Performance avgassystem
Custom tuner
Turbo
Show Mer Instruktioner
1

Byt lager kallt luftintaget med en prestanda eftermarknaden intag. Kall-luftintag är relativt billiga och lätt att installera, vilket gör dem till ett populärt val bland Mustang ägare. De har också möjlighet att förbättra bränsleeffektiviteten med 1 eller 2 miles per gallon i förutom att ge en ökning på 10 till 15 hästkrafter, beroende på tillverkare.
2

Byt systemets fabriks avgaserna med en prestanda eftermarknaden systemet. Byta ett avgassystem är dyrare och mer komplicerat än att byta ut den kalla luften intag, men det ger en 10 och 20 hästkrafter boost och även ger bilen en starkare, mer aggressiva sound.
3 < p> Trimma bilens CPU med en anpassad tuner. Tuners ger en marginell hästkrafter ökning utan att du behöver jobba på motorn direkt, och de också tillåter dig att maximera hästkrafter fördelarna av andra eftermarknaden delar.
4

Installera en turboladdare. Turboladdare är forcerad induktion system liknande superchargers i pris, svårigheter och motor slitage. De tvingar stora mängder luft i bränsle-syre blandningen i motorn av Mustang och kan ge en enorm ökning av hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84655.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.