Instruktioner för Subframe Connectors

En bil utan en solid ram använder kroppen för strukturellt stöd. Denna konfiguration fungerar bra under normala körförhållanden. När du lägger hästkrafter och ändra ett fordon för laglig dragracing, kroppen av fordonet böjs. Hjälpram kontakter slips i ramsektionerna längst fram och bak på fordonet, lägga styrka till bilens underrede och minska kroppen flex. Bolt-on stil hjälpram kontakter kräver inga speciella verktyg eller dyra svetsutrustning för installation på din bil. Saker du behöver
Ordet jack
Fyra pallbockar
Penetrerande olja
Hylsnyckelsats
1/2-tums
spärrskaft Two-fot nivå
13/32- tums borr
3/8-tums borr motor
Visa fler instruktioner
1

lyft framsidan av fordonet med en domkraft. Placera en pallbock under varje sida av fordonet. Se till pallbockar är säkra innan du släpper ordet jack. Flytta domkraft till den bakre delen av fordonet och upprepa processen att lyfta baksidan av fordonet från marken.
2

Spray penetrerande olja på bultarna som håller den främre förarens sida av ramen och den stora bulten som håller den bakre förarsidan av hjälpramen till fordonet. Låt penetrerande olja för att sitta på bultarna i två till tre timmar.
3

Avlägsna skruvarna från de främre och bakre hjälpram på förarsidan med en hylsa fäst till en 1/2 tum spärrskaft. Spraya bultarna på passagerarsidan hjälpram med penetrerande olja.
4

Skjut den främre delen av hjälpramen kontakten över den främre hjälpramen på förarsidan. Flänsen av kontaktdonet kommer att vila mellan ramen och den främre kroppen bussningen. Skjut baksidan av hjälpramen kontakten mellan den bakre hjälpram och våren abborre.
5

Ta bort skruvarna från passagerarsidan främre och bakre hjälpram. Montera passagerarsidan kontakten på samma sätt som du installerat på förarsidan kontakt.
6

Ställ två-fots nivå tvärs över ditt fordon. Justera golvet uttag för att jämna ut framför bilen. Upprepa proceduren på den bakre delen av fordonet.
7

Montera bultarna du bort från de främre och bakre hjälpram. Bultarna sträcker sig genom flänsarna av hjälpramen kontakten. Dra åt mindre bultarna till 40 foot-pounds och de större bultar till 70 foot-pounds med en momentnyckel.
8

Borra två 13/32-inch hål genom sidan flänsen av varje ram kontakt med en 13/32-inch borr och en 3/8-tums borr motor.
9

Installera en medföljande 3/8-tums bult i varje borrat hål för att slutföra installationen av hjälpramen anslutningar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84363.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.