Hur man installerar ett KURYAKYN Hypercharger

The KURYAKYN Hypercharger, finns för både metriska och amerikanska motorcyklar, lägger inte bara en bit av flashiga krom till motorn, men förbättrad prestanda, liksom. Som en del av installationen, kanske du vill re-jet dina kolhydrater för att utnyttja det ökade luftflödet, och om du inte redan har gjort det, kommer en hög-flöde Filterpropp paketet med en märkbar ökning av makten, inte att nämna den extra barken för att gå tillsammans med bettet. Saker du behöver
insexnyckel ställa
nåltång
mutterdragare
18-tums längd 3/8-tums innerdiameter slang
Visa fler instruktioner Review bort den Stock Luftrenare och installera Vacuum Lines
1

Ta beståndet montering luftrenaren på din motorcykel med hjälp av en skiftnyckel och ställ åt sidan. Du kanske vill rutan det för tillfället tills du är säker på att Hypercharger passar dina behov.
2

Slå av strömbrytaren bränsleavstängningsmod, ta sedan bort vakuum linje från förgasaren.

3

Skär en två-tums längd 3/8-tums vakuumslangen och anslut "t" formade montering medföljer satsen till vakuum linjen, sedan tillbaka skarvade linje till förgasare. Addera Installera KURYAKYN Hypercharger
4

Avlägsna Hypercharger runda lucka med en insexnyckel, och infoga tre skruvarna som medföljer satsen i monteringshålen från insidan. Ställ inte en bult genom bulthålet nu i 10 klockan position.
5

Placera Hypercharger över inkluderade distansring och fästet, sedan försiktigt dra åt bultarna som håller intaget i plats.
6

tillbaka luckan och intag packningen.
7

Återkoppla vakuumslangen in i inloppet på baksidan av Hypercharger enheten. Kör den återstående delen av slangen till andningsrör på förgasaren, sedan till marken. Dra linjen genom trånga platser med spetstång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86153.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.