Hur man kan integrera en Satellite Radio i Saturn Astra

Saturn Astra kommer inte med en satellitradio i något lager konfiguration. Om du vill använda satellitradio i Astra, måste du köpa en eftermarknad systemet. Professionell installation av detta system är inte nödvändigt. Nästan vem som helst kan installera en satellit radiosystem, och hela installationen bör ta mindre än en timme. Saker du behöver
Satellite Radio konsol
Satellite radioantenn
Audio anslutningskabel
Medelstora stege
Auto band
Visa fler instruktioner
1

Nå taket på din Saturn Astra med en medelstor stege. Hitta en plats att fästa satellitradio antennen. XM radio handbok råder installationsprogrammet att välja en plats som är helt platt och har en siktlinje direkt till himlen. Det finns lim på undersidan av antennen som du kommer att använda för att hålla antennen i önskad plats. Skala dem och trycka ner den.
2

Öppna dörren på förarsidan av din Saturn Astra. Välj en godtagbar plats för att montera din valda mottagare satellitradio. Instrumentbrädan eller vindrutan är vanliga val. Var noga med att inte blockera synen på förarsidan av bilen. När du har valt en plats, använd de fyra sugkopparna på hörnen av mottagaren för att hålla satelliten enheten på plats.
3

Ta ljudkontakt kabeln och anslut den till baksidan av antennen på plats märkt "antenn i." Dra sladden hela vägen till insidan fordonets tak och tejpa fast den på plats. Fortsätt röra sladden längs ryggen högra sidan av taket på Astra och ut genom det bakre högra fönstret. Dra det genom fönstret gjutning och upp till den monterade antennen på den yttre fordonets tak. Koppla in sladden i uttaget märkt "antenn ut".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86054.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.