Hur man byter bränsleinsprutarna på en Cummins 24V

Du kan byta ut spridarna i ditt 24V Cummins dieselmotor själv. Oavsett om du byter ut dina spridare med ersättare eller uppgradera för att öka hästkrafter, kan du slutföra jobbet i ett par timmar. Diesel prestanda företag erbjuder ett brett utbud av hästkrafter-ökning injektorer för ett rimligt pris. Dessa injektorer tillåter mer bränsle i cylindern för att öka kraften. Lägga injektorer bör kombineras med en större avgaser för att undvika överhettning av motorn. Saker du behöver
Step Ratchet stege Mössor och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet och låt motorn svalna. Öppna huven. Placera en trappstege framför fordonet att nå motorn.
2

Avlägsna ventilkåpan ligger på toppen av motorn genom att avlägsna bultarna. Ventilen locket har en Cummins dekal på toppen. Placera ventilen täcker undan. Addera 3

Ta bort varje bränsle-matarledningen. Dessa är guldfärgade linjer som matas in i motorn. Dessa kräver en 3/4-tums skiftnyckel. Injektorn närmast brandväggen kan kräva en kråkor fot skiftnyckel för att ta bort.
4

bort injektorn fasthållningsbygel med ett Ratchet och uttag. Injektorn är placerad under injektorn fasthållningsbygel. Det finns sex injektorer som behöver bytas ut. Byt injektorer en i taget för att undvika förvirring.
5

Fatta injektorkroppen med tång. Dra försiktigt ut injektorn ur motorn.
6

Byt injektorn med utbytet injektorn genom att skjuta det på plats. Byt ut injektorn fasthållningsbygel och dra åt skruvarna med ett Ratchet och uttag.
7

Fortsätt med de återstående fem injektorer, en i taget.
8

Byt de bränsle-matarledningar till injektorhuset. Använd en 3/4-tums skiftnyckel för att dra åt varje matarledningen. Bekräfta varje rad är tät för att undvika bränsleläckage.
9

tillbaka ventilkåpan och dra åt skruvarna med ett Ratchet och uttag.
10

Kontrollera att alla skruvar är åtdragna innan motorn startas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84102.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.