Hur man förbättra resultatet av en 1999 Alfa Romeo 156 2.0 Twinspark

Den 1999 Alfa Romeo 156 2.0 Twinspark är förkroppsligandet av allt Alfa Romeo är känd för: fantastiska utseende, hastighet, roligt, men tyvärr opålitliga. Den 2-litersmotorn kommer att ge dig en blygsam 114 hk som standard och 20 till 25 mpg på landsväg. Bilen hanterar bra, har en hög grad av inre förfining och är populär bland bilentusiaster modifiering. Men några vanliga prestandaförbättringar som tillåter 156 att nå sin fulla potential. Saker du behöver
Turbo
Suspension kit
Performance bromsar
Performance koppling
Visa fler instruktioner
1

Montera en turbo. En turbo är den ultimata prestanda förbättring och kommer att öka hk till 160 hk. En turbo är en komponent som är monterad på motorn och ger den extra kraft genom att tvinga komprimerad syre i förbränningsrummet och göra förbränningsprocessen mer explosiv.
2

Sänk din fjädring. En sänkt fjädring kit kommer att förbättra bilens köregenskaper. Sänkning av fjädring minskar avståndet mellan bilen och vägen och ger därmed en lägre tyngdpunkt. Detta resulterar i skarpare hantering och en sportigare look. Också överväga nya stötdämpare och sport dämpare samtidigt.
3

Fit prestanda bromsar. Det är viktigt att du uppgraderar dina bromsar för att klara den extra kraften en turboladdare ger dig. Fabriks-fit bromsarna är för liten och kommer inte att ge dig den bromskraft du behöver. Prestanda bromsar ger dig bättre bromskraft och förbättrad säkerhet.
4

Montera en prestanda koppling. Alla kopplingar har en märkeffekt, så om du ökar din motoreffekten med en turbo du behöver tunga clutch att matcha. Underlåtenhet att uppgradera din koppling kommer att resultera i att din koppling slirar och slits ut mycket snabbt.
5

Montera en kall luftintaget. En kall luftintaget kommer att förbättra prestandan genom att hjälpa motorn gå renare och öka gas körsträcka. Standard luftintag suger luft från motorn, men en uppgraderad kall luftintaget suger kallare, tätare luft från utsidan som ger motorn med mer syre.
6

Kontrollera dina däck. Se till att dina däck inte har slitna och korrekt uppblåsta. Slitna däck är olagliga och för lågt lufttryck kommer att ha en negativ effekt på gas körsträcka och grepp. För bättre grepp, anser en premium däck varumärke.
7

service din bil. En full service inklusive nya filter, ett oljebyte och tändstift kommer att hjälpa din bil köra renare och förbättra gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96209.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.