Vilka är fördelarna med Mustang underväxelkopplingens remskiva set?

Ford Mustang är en populär, sportig bil. Även utrustad från fabrik med kraftfulla motorer, en del ägare uppgradera sina anläggningar stock makt av det enda skälet att få ännu fler hästkrafter. En populär och relativt billig uppgradering är tillägget av enligt drivremskivor till Mustang stock motor. Inte bara kommer du få extra hästkrafter med denna uppgradering, men din motor kan också dra nytta av ett utseende förbättring, eftersom vissa under remskiva set är gjorda av polerad aluminium. Ökad Hästkrafter

Din Mustang vinner flera hästkrafter på bakhjulen med installation av i remskivorna. Du vet motor driver de bakre hjulen på din bil. Du kan glömma att motorn driver också flera power-råna tillbehör, såsom servopumpen, luftkonditionering kompressor och generator. Dessa komponenter på din Mustang motor drivs av tillbehöret drivremmen monterad på framsidan av motorblocket. De trissor monterade på dessa tillbehör kan ändras till mindre diameter remskivor, vilket sänker varvtalet och den kraft som behövs för att snurra bältet tillbehörsdrivningens. Eftersom motorn fortfarande vara verksamma vid samma varvtal och effektuttag, mindre makt till de tillbehör betyder mer makt till de bakre hjulen.
Fullt fungerande Tillbehör

gånger tidigare, varma Rodders trimmad upp sina motorer och skapade omedelbar effekt genom att ta bort motormonterade tillbehör, såsom pumpar Servostyrning och luftkonditionering kompressorer, helt och hållet. Om du tog bort dessa objekt på din Mustang, skulle du vara utan luftkonditionering och ratten skulle vara mycket svårare att slå. Även om det i drivremskivorna minska strömtillförseln till tillbehöret, är det inte reduceras tillräckligt att tillbehöret förlorar full funktionalitet. De flesta tillverkare stämma sina enlighet drivhjul så att du fortfarande har fungerande tillbehör samtidigt som du får en märkbar ökning av kraften till bakhjulen.
Enkel installation

Många prestanda uppgraderingar är bäst utförs av erfarna mekaniker. Ändringar av kamaxeln eller huvuden kräver riva in i motorn internt, medan avgaser ändringar krävs att bilen höjas på en hiss. Installationen av enligt drivremskivor får ta större delen av en dag för en nybörjare, men kräver endast släppa spänningen på tillbehöret bältet och tar ut tillbehöret remskivor med en lämplig avdragare, som kan hyras från många bildelar butiker.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84704.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.