DIY Avgas Ljuddämpare

Tystade avgassystem tips är installerade på avgasröret för att minska ljudet profilen av ett avgassystem. Avloppsljuddämpare fodrade eller fyllda med ljuddämpande material, materialet är utformat för att absorbera ljudvågor från avgassystemet och ger minimalt mottryck. DIY avloppsljuddämpare kan göras från grovt, rostfritt stålull, vilket inte kommer att försämras när de utsätts för fukt eller hög värme. Mängden rostfritt stål som används ull kommer att bero på både avgassystemet och utförandet av fordonet efter installation av DIY ljuddämparen. Saker du behöver
grova, rostfria ull
galvaniserad tråd
galvaniserade hårdvara trasa fräsar
Wire
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Utöka flera kuddar av rostfritt stål ull till ca 8 inches. Om du använder rostfritt stål-ull filtar, klippa en 3-tums fyrkant tegelsten av filt och dra rostfritt stålull tills den expanderar till ca 8 inches.
2

in expanderade stålull i avgasröret tills den är ca 1 tum från läppen av avgasröret. Komprimera inte den rostfria ull medan du sätter in den i avgasröret, vilket kommer att garantera att avgaserna kan passera Addera 3

Borra två till fyra par hål direkt ifrån varandra i. avgasröret om du installerar ljuddämparen på en stål avgasrör eller slutrör utan rullade kanter. Sätt i galvaniserad tråd genom varje uppsättning av hål och fästa behålla rostfritt stålull under tryck.
4

Skär en skiva av galvaniserad hårdvara tyg med en diameter om 1/2-tums större än slutrör hål. Använd nåltång att driva snittet hårdvaran trasa i avgasröret. Dra något mot hårdvaran trasa så kanterna på duken fånga på de valsade kanter avgasröret.
5

Idle fordonet tills motorn är varm. Rev motorn att öka avgaserna. Kontrollera avgasröret för att säkerställa rostfritt stål-ull packning kvar i avgasröret.
6

Kör fordonet för att kontrollera prestanda förlust som en följd av ökat mottryck. Om prestanda förlust inträffar, ta bort en del av det rostfria stålull för att återställa strömmen. Om ingen förlust inträffar, tillsätt ytterligare rostfri stålull för att ytterligare dämpa ljudet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84605.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.