Hur kan vi minska vägbuller på en Honda Element

Honda Element är en crossover SUV utvecklas och säljs av Honda sedan 2002 . Dess utformning är baserad på Honda CRV , vilket är en annan medelstor SUV i Hondas flotta av bilar . Att minska det yttre bullret på Honda Element är en relativt enkel process och kan fyllas i på ett antal sätt . Instruktioner
1

Montera nya däck . Däck som är gamla eller slitna överför ljud genom bilens kropp mycket lättare eftersom slitbanemönstren har upplevt slitage .
2

Installera ett ljuddämpande material i huven på bilen . Detta kommer att sänka överföring av motorljud . Dessutom kan du byta bilsäten med detta material , och det kommer att dämpa vägbruset . Ett vanligt exempel på ett ljuddämpning materialet kallas Dynamat .
3

Ansök isoleringsskivor på sidopanelerna och golvskiva . Dessa ark kommer också att dämpa eventuell omgivande buller och minska rasslande ljud och vibrationer . En viktig punkt att veta är att lägga till flera isoleringsskivor ska ha en additiv effekt .
4

Ansök skumspray till sprickor och dörrpaneler av ditt fordon . Skum sprayer brukar komma i sprayburkar och de båda absorbera och sprida energi . Detta kommer direkt dämpa alla yttre buller som överförs via bilens kropp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95894.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.