Hur man utöka frekvensen av en Keyless Key

Keyless fjärrkontroller kan du skriva in din bil utan fumlande med nycklar. Visst, precis som alla fjärrenhet, det finns gränser för sitt sortiment. Som sagt, det finns också sätt att öka frekvensen av fjärrkontrollen och ge ut lite extra intervall. Processen innebär att öppna upp din fjärrkontroll och lite kunskap om elektronik, till exempel hur man löda. Som sagt du kan slutföra projektet på bara några minuter. Saker du behöver
skruvmejsel
Sandpapper
Avbitare
Lödkolv
Wire
Hobby lim
Visa fler instruktioner
1 < p> För in spetsen på en skruvmejsel i skarven där de övre och nedre halvorna av Keyless remote möts. Arbeta dig runt tills den övre halvan dyker upp, avslöjar kretskortet i den nedre halvan av fjärrkontrollen.
2

Leta antennen panelen på kretskortet. Det kommer att bli en liten fyrkantig eller rund metall panel.
3

använda lite sandpapper för att slipa upp på panelen.
4

Använd din lödkolv för att löda i slutet av en tre till fem tums längd av elektrisk tråd till dynan. Låt lodet torka.
5

Böj kabeln så att den passar in i kroppen på fjärrkontrollen. Tråden kommer nu att fungera som en förlängning till antennen.
6

Montera den övre halvan av fjärrkontrollen över den nedre halvan. Vid behov kan du använda hobby lim på sidorna av de två halvorna av fjärrkontrollen för att fästa dem tillsammans. När du är klar kommer du att ha förlängt frekvensen på fjärrkontrollen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86194.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.