Hur man bygger en fjärrutlösare för en Power Inverter

Beroende på var en strömriktare måste lokaliseras, kan en fjärrutlösare behöver tillsättas. Den vanligaste användningen för växelriktare är makt för bärbara datorer och tv-apparater i bilar. Den säkraste platsen för omriktaren är bilens bagageutrymme. Med denna inställning, skulle en fjärrutlösare läggas till för att omriktaren ska slås på och av utan att behöva gå in i stammen. Detta bidrar också till att hålla barnen borta från omriktaren. Saker du behöver
UPS
Strömbrytare
Röd elektrisk tråd
svart elektrisk tråd
Kabelskalare
Avbitartång
Visa fler instruktioner

1

Montera omriktaren på plats i bilen bålen. Anslut den svarta negativa kabeln till någon metalldel på fordonets ram i bagageluckan.
2

Dra röda positiva kabeln från omriktaren till platsen för fjärrstyrningen switch. Vissa människor montera in fjärrkontrollen på instrumentbrädan för enkel åtkomst. Innan någon ansluter, kolla brytaren för att se till att det är av rätt strömstyrka för omriktaren. Till exempel, om omriktaren har en maximal ström användning av 10 ampere, då brytaren ska vara dimensionerad för minst 10 ampere också.
3

Anslut änden av den röda kabeln till en av de två terminalerna på switchen. Kör en andra röd tråd från den andra omkopplaren terminalen till den positiva polen på batteriet. Omriktaren kan nu slås på och av från instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86593.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.