Hur sänka en Impala

Chevrolet Impala är en av Amerikas mest populära bilar. Början produktionen år 1957, fann Impala snabb popularitet för sin sportiga design och praktiska funktioner. Många ägare förändrat utseendet på denna bil genom att lägga till eftermarknaden tillbehör, byta sina fabriken hjul för fler snygga ettor och även ändra färgschema. Medan Impala ägare har ändrat sina stilar genom åren, fortfarande en modifikation populär idag - sänka fjädring. Genom att förstå några grundläggande principer, kan du också sänka din Impala. Saker du behöver
Suspension Ramp kit
eller domkrafternas
hjulblock
Ratchet set
Visa fler instruktioner
1

Kör upp bilen på att lyfta ramper eller domkrafter använder för att lyfta alla fyra hjulen från marken. Se till Impala lyfts jämnt på alla sidor för att säkerställa balansen. Placera block under ramen för säkerheten vid en av kontakterna inte stödja vikten av fordonet.
2

Packa upp sänkningssats och noggrant läsa alla instruktioner som är specifika för det år gör av din Impala. Avlägsna muttrarna från hjulen med en klack skiftnyckel. Du kan också använda en mutterdragare om du har tillgång till en, eftersom detta kommer att göra hjulet bort snabbare. Ta bort hjulen från axeln. Placera alla muttrarna i en behållare för att förhindra dem från att bli förlorade. Du kan placera däcken enligt Impalas ram för säkerhet om du inte har block. Addera 3

Placera dig under den bakre delen av bilen. Unbolt konsolerna som ansluter axeln till suspensionen med en socket set. Jack den bakre änden av bilen upp ytterligare 3 till 5 inches. Infoga blocken som medföljde satsen, mellan axeln och fjädring. Fäst den nya konsolen, som också kom med din sats, i stället för den gamla. Upprepa detta steg för alla fyra hörn av Impala.
4

Sätt tillbaka hjulen på bilen. Kontrollera att hjulmuttrarna är åtdragna och säkrade till hjulet. Ta säkerhets blocken och sänk jacken tills alla fyra däcken är på marken och ta bort kontakterna från bilens undersida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87315.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.