Hur man bygger en spoiler

spoilers bakre fästen, eller "vingar", på prestanda fordon som ger välbehövlig downdraft att hålla dem på vägen under tävlingarna. Spoilers är nu relativt vanligt på även den mest fogliga av gatan fordon, både för sin design och upplevd prestandaförbättring. Eftermarknad spoilers kan vara dyr - och ibland gör din egen eftermarknad bil tillbehör kan vara förödande. Men med rätt material och lite tålamod, bör du kunna bygga en bakre spoiler som kommer att smälta in väl och även förbättra bilens styling. Saker du behöver
Tunna skivor av balsum woodcraft knifeFiberglass kropp kitSheet skärande sax
Visa fler instruktioner
1

Spoilers kommer i alla möjliga former och storlekar, så redaktionella upp din egen bör komma ganska lätt.
2

Placera balsum trä på en ren, plan yta och dra din spoiler design ut med en blyertspenna. Använd kniv för att göra kanterna och så småningom skära designen ut ur träet. Blanda upp glasfiber epoxi och skära en del av fiber remsor för att passa din design.
3

Doppa glasfiber remsor i epoxi och sedan sprida dem jämnt över Balsum trä vingen. Sprid minst tre lager glasfiber över hela ytan på vingen och låt torka helt.
4

Klipp två små trianglar ur plåten med saxen, och sedan böja den övre hörnet på en 90-graders vinkel och det nedre fulla sida i motsatt riktning, även vid 90-graders vinkel. Detta kommer att ge en plan yta att skruva vingen och bagageluckan.
5

Bolt spoilern står på vingen och sedan antingen måla vingen eller montera den som är genom att skruva de plana delarna av trianglarna till toppen av bilens bagagelucka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83001.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.