Hur man installerar en kamera på din bil

Kameror är användbara enheter i en bil miljö eftersom de kan användas för att se bakom dig när du backar. De är särskilt användbara för stora SUV (sports utility vehicles) och lastbilar. Bilen Kameran levereras i ett kit med skärm och kamera. Anslutning av kameran är ganska enkel, och eftersom anslutningen mellan kameran och monitorn skärmen är trådlöst, är den enda kabeldragning behövs ansluter kameran till bilens backljus krets. Saker du behöver
Backkamera kit
eltejp
sidavbitare
Visa fler instruktioner
1

Fäst bildskärmen på instrumentpanelen med hjälp av medföljande kardborre band. Satsen levereras med en alkohol dyna som du ska använda för att torka platsen du fäster tejpen. Hoppa inte över denna del - värme och vibrationer gör bilar en oförlåtande miljö för kardborre band, så bandet behöver all hjälp den kan få. Sätt i strömkabeln i cigarettändaruttag.
2

Identifiera ett lämpligt hål för att köra kabeln mellan kameran och insidan av bilen. Den registreringsskylt ram ljus är ett bra samtal --- You'Ll använda bultarna registreringsskylt för att hålla kameran på plats ändå. Kör trådarna in i bilen och längs med den bakre belysningen bostäder.
3

Ta skruvarna registreringsskylten från bilen och ta bort registreringsskylten. Sätt i bultarna genom hålen kamera bult, genom registreringsskylten och ersätta bultarna, tillsammans med den nu anslutna kameran och registreringsskyltar, på bilen.
4

Strip ca 1/4 tum off de två kablarna som går in i backljus. Gör snitt i en bekväm, lättillgänglig plats. Matcha färger och linda ändarna av kamerakablar kring dina nya kala fläckar på backljus kablarna och täta med tejp. Genom att placera bilen i omvänd och titta på skärmen
5

Test.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84193.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.