Hur man stämmer en 2002 Audi A4

I 2002 års Audi A4 (även känd som B6 chassi) var den andra generationens A4. Den A4 är en mycket populär modell som har starkt bidragit till Audis uppsving under det senaste decenniet. Med gedigen tysk ingenjörskonst, stilig Teutonic styling, valfria Quattro fyrhjulsdrift och kraftfulla drivlinor, är A4 också populär som en grund för en tuner bil. Det finns många företag som gör delar och tillbehör till denna modell och det tar väl till prestandaförbättringar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Open-ended skiftnycklar
Specialized fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

sänka fjädringen för att förbättra A4: s hantering och utseende. Liksom de flesta bilar, i ursprunglig form av A4 har en relativt hög markfrigång. Sänkning av fjädring med styvare, lägre fjädrar från ett företag som Eibach och med prestanda chocker kommer att avsevärt förbättra A4 hantering och gör att det känns mycket lättare och mer flexibel. Du kan också installera coilovers, som kombinerar den chock och våren i en justerbar enhet, även om detta är det dyrare alternativet.
2

Uppgradera hjul och däck. Med undantag för den mer avancerade S modeller i Audi lineup, de flesta Audi modeller levereras med relativt släta letar hjul. Med sin återhållsamma linjer och enkel styling, A4 stor nytta en större, mer aggressiva rullar design. Du kan antingen installera OEM-style (original equipment manufacturer) fälgar från en av S-modeller eller du kan eftermarknaden. Ett sådant bolag som Tire Rack har ett stort urval av fälgar som passar till A4, inklusive den ständigt populära BBS. Montera bredare, lägre profil däck på dessa nya hjul för en stor förbättring i hanteringen.
3

Tune motorn för mer effekt. Oavsett om du har en V6 eller en 1.8T turboladdad A4, kan mer makt tas från motorn. De 1.8T kan producera betydligt mer makt än den gör i lager formulär. Börja med ett avgassystem och intag, vilket kommer att göra din Audi sound bättre och göra mer makt. Därifrån, installera en modifierad ECU (motorstyrenhet), vilket kommer att ställa om hur mycket luft, bränsle och gnista motorn blir. Turboladdade A4S särskilt kommer att gynnas av den sistnämnda ändringen. Efter det kan du installera större turbos, intercoolers, större spridare bränsle och andra uppgraderingar att få stor effekt från motorn.
4

Förbättra bromskraft. Med mer makt och hantering kommer behovet av ökad retardation. Börja här genom att installera mer resultatinriktad pads och cross-borrade skivor. En uppsättning av flätade linjer stål broms kommer att ge en fastare pedal känsla. Om du vill få mer extrem, installera en stor broms kit från ett företag som Brembo. Medan inte billig, detta kommer att förbättra bromssträckan genom att ersätta de stock komponenter med större bromsok och större rotorer diameter.
5

Uppgradera interiören. Börja med en uppsättning alu pedaler för mer grepp och en tyngre legering växelspaksknopp. Om du vill ha platser som kommer att hålla dig på plats bättre vid snabb kurvtagning, ersätta de stock säten med ett par race skopor från Recaro. Inte bara göra dessa ser bra ut, men de kommer också att minska vikten på din bil.
6

Ändra utsidan. Även om det inte tar mycket för att förbättra A4 estetik, en mer aggressiv frontspoilern och rökt blinkers och bakljus gå långt för att förbättra exteriören.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95234.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.