Hur man målar en brandvägg

Brandväggen i ett fordon är metalldelen bakom motorn, mellan motorrummet och insidan eller fordonet. De flesta brandväggar är kvar svarta och inte målade från fabrik. Om ditt fordon används för utställningar eller om du ändrar färgen på utsidan av fordonet, kan brandväggen behöver målas för att matcha allt. Innan detta kan ske måste motorn och delarna tas ut så att brandväggen kan nås. En motor swap är en bra tid att måla brandväggen. Saker du behöver
220 grit sandpapper
400 grit sandpapper
800 sandpapper band
maskering och papper
Vax och fett remover
Handduk
Spray primer
Spray måla
Spray klar
Visa fler instruktioner
1

Sand brandväggen med 220 sandpapper. De flesta brandväggar kommer att ha fett och olja och en stor, tjock uppbyggnad av gammal olja och smuts. Sand flera gånger för att få allt detta från ytan. Ändra sandpapper ofta för att förhindra uppbyggnaden på pappret.
2

Gå över ytan av brandväggen igen med 400 sandpapper. Detta avlägsnar varje återstående skräp och jämnar ytan och förbereder den för färg. Gå över ytan en gång med hjälp av våt 800 sandpapper. Håll papperet vått att förhindra djupa repor uppstår. Låt brandväggen torka helt.
3

Torka av brandväggen med vax och fett remover och en handduk. Detta tar bort eventuellt fett föroreningar från olja eller fett från dina fingeravtryck, vilket visar sig som brister i den torkade färgen.
4

Place maskeringstejp och papper över de områden som inte ska målas, inklusive sidorna av motorrummet om de inte kommer att vara målade.
5

Spray en måttlig lager primer på brandväggen, håller burk 6 till 8 inches från ytan och flytta kan vänster och höger, inte upp och ner. Låt primern torka i 30 minuter.
6

Paint brandväggen med tre till fyra lager färg, med användning av samma sprutteknik som med primern. Håll rockar tunna så att färgen inte rinner. Låt varje lager torka i fem minuter. Lägg 03:57 lager av klarlack måla, med samma teknik som med färg färg. Låt brandväggen torka hela 24 timmar innan du lägger delar till den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85825.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.