Felsökning Lock tändningslås på en '93 Skylark

Buick Skylark, men inte längre tillverkas av General Motors, var en populär modell från Buick under 1990-talets början. The Skylark har en enkel tändningslåset som används med din nyckel för att starta bilen. Om brytaren har slutat fungera, eller om nyckeln fastnat eller slås inte, kan du felsöka problemet med några enkla tweaks. Saker du behöver
WD-40
Skruvmejsel
Wire
Visa fler instruktioner
1

Spray din cylinder och nyckeln inuti med ett smörjmedel, t.ex. som WD-40. Detta gör att du kan arbeta nyckeln och cylindern, speciellt om den har fastnat, med mindre friktion.
2

Skift din Skylark till "Park." Om det inte är, kommer din cylinder slår inte, och om den är mellan växlarna, kanske du inte kunna ta ut nyckeln.
3

Vrid nyckeln i båda riktningarna i cylindern att försöka ta bort det, och även vrida ratten hårt på både vänster och höger. Detta gör att du kan frigöra dina fälgar från någon besvärlig situation, vilket skulle kunna hindra motorn från att starta.
4

Skruva och lossna panelerna runt tändningen cylindern för att se om det finns några begränsningar på undersidan av streck som håller i nyckeln eller cylindern på plats.
5

in en tråd i det centrala facket för att se om det finns några lösa delar som håller nyckeln från sätter hela vägen eller vända korrekt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86376.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.