Hypertech Installation

Hypertech prestanda dataprogrammerare var några av de första programmerarna som skall användas för fordonets prestanda tuning. Eftersom företaget har haft så mycket erfarenhet, de har hittat ett sätt att destillera all tuning information du behöver för att öka prestanda i din bil eller lastbil på en tidsperiod på bokstavligen bara några minuter. Hypertech programmerare använder en enkel ja /nej fråga format så att du enkelt trimma din bil, och lagra fordonets stock inställningar om du vill ändra tillbaka senare. Inga verktyg behövs för att använda Hypertech programmerare. Instruktioner
1

Öppna dörren till fordon där Hypertech programmeraren ska installeras, sedan luta ratten till sitt övre läge för bästa åtkomst till OBDII porten under instrumentbrädan.
Sida 2

Sätt nyckeln i tändningslåset, vrid nyckeln till "on" läge, men starta inte bilen. Du kommer att höra dörren öppen larmet när nyckeln är i rätt position. Titta under instrumentpanelen till vänster om ratten för att lokalisera OBDII port.Iit är rektangulär och kan vara vit, blå eller svart beroende på märke, modell eller år av ditt fordon. Det är ca 1/2 tum bred och tre inches lång.
3

Anslut ledningsnätet för Hypertech programmerare i OBDII porten. När selen är helt engagerad, kommer du att höra ett hörbart "klick" för att indikera att stiften är låsta i läge. Sitt i förarstolen och stänga dörren för att tysta dörrlarm. Stäng av alla elektriska tillbehör såsom värme eller luftkonditionering, ansluten radio eller några tillbehör i A /C adapter uttaget. Följ instruktionerna som medföljer programmeraren att programmera bilens dator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87137.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.