Hur man gör en Wind Blocker för en Miata

Körning din Miata med taket nere kan generera några betydande vind och buller i kabinen. På långa resor eller vid höga hastigheter, kan detta bli obekvämt och störande för föraren. En lösning på detta problem är att göra din egen vind blockerare. Denna enhet kommer att fästa på sätet nackstöd med ett par justerbara stealth spännen och remmar. Det kan lätt tas bort och lagras i bakluckan. Saker du behöver
Clear Plexiglas 17 x 36 x 1/4 tum
1 tum band
Justerbar stealth spännen
Jigsaw
roterande skärverktyg
File
Mutter och bult
Snäpplås
Lättare
Visa fler instruktioner
1

rita mallen vind blocket (se Resources) på det klara plexiglas panel med en svart markering. Inkludera de 4 hålen i centrum för sätet remmar.
2

Klipp längs denna linje med sticksåg. Remmen hål kan skäras med roterande skärverktyg.
3

Avlägsna graderna från kanterna med filen. Du kan också använda en gasolbrännare längs denna kant för att skapa en mer färdigt utseende. Flytta snabbt med fackla som det kan smälta glaset.
4

Ställ vinden blockerare i läge på din Miata och markera platsen på plexiglas med två tryckknappar som används för att fästa suffletten boot. Dessa kommer att användas för att säkra botten av blockerare. Två hål i placeringarna av markeringarna i steg 4
5

Drill. Diametern hos hålen bör vara lika med diametern av bultarna du köpt för att remmen säkras.
6

Skär två 2-tums avsnitt av bandet och smälta ändarna med en tändare. Borra ett hål i slutet av banden och bult till Plexiglas med hjälp av skruvar och muttrar. Säkert kvinnliga tryckknappar av samma storlek till Miata s manliga snap-mottagare i botten av varje band.
7

Skär två avsnitt av band tillräckligt länge för att gå runt nackstöden i Miata och genom hålen i mitten av Plexiglas vinden blockerare.
8

Installera båda dessa remmar runt hålen vind blockerare och fäst de manliga och kvinnliga justerbara stealth spännen till varje ände.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86696.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.