Billjud Installera Supplies

Bilhögtalare består av tre huvudkomponenter: stereo huvudenhet, högtalare och kablar ansluter dem. Hjälpanordningar såsom hög-range antenner, GPS och dvd-system och högtalare subwoofer kan också läggas till det grundläggande systemet. Den totala kostnaden för att installera ett system bilstereo under 2009 varierade från $ 130 till $ 2100 för de mest avancerade komponenterna, exklusive arbetskraft. Stereoapparater

Bilstereo huvudenheter emot och spela upp ljudsignaler från radio, CD-spelare eller ingångar front. De är en nödvändig komponent för alla installationer bilstereo som de dirigera elkablar, högtalarkablar och antennkablarna till en central plats. Om du använder en MP3-spelare eller iPod, installera en stereoanläggning med en ingång. Satelliten radiomottagare enheter finns också, men kräver ett abonnemang för att fungera. Som av 2009, kostade grundläggande stereo enheter med AM /FM-radio och CD-spelare mellan $ 70 och $ 250. Under samma tidsperiod, grundläggande satellit radioapparater kostar mellan $ 140 och $ 350, medan avancerade touch-screen modeller med GPS-funktioner kosta upp till $ 1600.
Högtalare

Högtalare är belägna i åtminstone fyra punkter av bilen. Generellt är två högtalare belägna i den bakre delen av bilen och två är belägna i fronten längs instrumentbrädan eller dörrar. Valfria subwoofers kan också installeras för ytterligare bastoner. Bilhögtalare är rund i formen och är installerade bakom plastramar i instrumentbrädan och bakre sidopaneler. Högtalare med en högre effekt ger ökad makt att hantera högre volymer. Bil högtalare består av en woofer kon av vävd glas eller gjuten polypropen plast omgiven av en stålkorg med hög-pitch-producerande diskantelement placerade längs kanterna. Som av 2009, kostar en grundläggande par bilens högtalare så lite som $ 17, medan top-of-the-line högtalare kosta upp till $ 180 per par. Extreme ljud bazookas för att fokusera ljudet på en minut område fanns tillgängliga för så mycket som $ 430 per par.
Wiring

Elektronisk och stereo ledningar är viktiga komponenter av varje bil ljudsystem. Använd en biladapter radio sele för att ansluta enheten radio huvudet till bilens elsystem. Som av 2009, var dessa komponenter finns hos återförsäljare för mellan $ 20 och $ 55 beroende på bilmodell. Stereo elkabelsatser ansluta enheten radio huvudet till högtalarna runt bilen. Kit innehållande crimp mössor, mätas rumpa kontakter, mätas ringkabelskor och slipsar tråd och tejp finns tillgängliga. Dessa komponenter kommer lyckas ansluta alla högtalare och Radio Components enhet i bilen. Under 2009 har dessa kit som säljs i detaljhandeln för ungefär $ 20 vardera med tillräckligt material för att ansluta en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83559.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.