Hur man tar bort hasplåten att installera en plog

En hasplåt är en platta monterad under botten av ett fordon för att skydda sårbara för bilen skrapa i branta stigningar och uppfarter. Plattan skyddar känsliga delar av fordonet. En plog fäster till ramen av ett fordon, som ibland täcks av glidskon. I vissa fall kan det vara nödvändigt att avlägsna släpplåten från under fordonet innan du kan installera plogen. Ta bort hasplåten är en enkel process som bör ta bara några minuter att slutföra. Arbeta i en ren, mjuk yta för att undvika smärta eller skada medan du arbetar. Saker du behöver
Jack
mekaniker hjul plattform
Insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ställ bilens nödbromsen på plats. Palla upp bil att exponera glidskon och göra det lättare att ta bort från fordonet. Hasplåten traditionellt ligger nära fordonets front, täcker oljetråget och radiator, så palla upp främre delen av din bil.
2

Leta bultarna som håller hasplåten på plats enligt fordonet. Du kommer att behöva lägga på rygg under fordonet att nå hasplåten. Du kan använda en rullande plattform för att hjälpa dig att nå under bilen, om det behövs. Mest hasplåt har sju bultar.
3

Lossa alla bultar med en insexnyckel, men ta inte bort någon bult hela vägen ännu. Detta kommer att förhindra skidplate från att falla av och bryta eller skevhet.
4

Håll hasplåten på plats med ena handen, och sedan ta bort skruvarna med den andra handen. Sakta sänka plattan från botten av fordonet, dra ut den från under bilen. När hasplåten tas bort, kan du fästa plogen till den exponerade fordonet ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86313.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.