Stor vs Liten Motorcykel Ramper

Motorcykel ramper kan göra någon resa där du vill transportera din motorcykel mycket lättare . Syftet med dessa ramper är att göra lastning motorcyklar till baksidan av en lastbil eller släpvagn så enkelt som möjligt . Måtten på dessa ramper direkt påverkar deras användbarhet . Längd

höjden på flaket kommer att avgöra hur länge en ramp du behöver . Ju högre trucken , desto längre rampen. Enkel fysik dikterar att den lägre vinkeln på din ramp för mindre arbete du måste göra för att få din last till toppen . Hitta en längd som stöder både enkel lastning samt ramp transport .
Bredd

flesta ramper är standard vid samma bredd på en vanlig lastbil så att bredden får inte vara en faktor om du köper . Om du planerar att göra din egen , vill du göra det så brett som möjligt för att förhindra framtida olyckor på grund av en smal ramp .
Tjocklek

djupet på rampen bör vara lämplig om vad materialet den är gjord av . De flesta ramper finns att köpa är tillverkade av metall . Om du gör din egen av trä , tjocklekar testa olika för att det kan stödja dig och din cykel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96321.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.