Konvertera positionsljus till Signal Lights

Körning med släpvagn är ett stort ansvar eftersom den extra vikten ökar följderna av en olycka. Ett sätt att minska risken för en sådan händelse är att ha fungerande markör och signalljus på släpet. Dessa system ger andra förare information om din storlek och riktning som är avgörande i en nödsituation. Ändra en markör ljus till en signal ljus är så enkelt som ledningsdragning anslutningarna. Saker du behöver
Avbitare
Wire strippor
16-gauge isolerad tråd
Skarvhylsor
Tänger
Scotch låsanslutning
eltejp
Buntband

Visa fler instruktioner
1

Bryt strömmen tråd för markören ca 6 inches från ljuset med avbitare.
2

Strip, 3/8 inches av isoleringen från änden av markören ljuseffekten tråd och slutet av den isolerade 16-gauge tråd med tråd strippor. Addera 3

Anslut dessa två kablar med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att sätta in varje tråd i ändarna på kontaktdonet och komprimera med en tång. Dra försiktigt i anslutningen för att säkerställa en tight passform.
4

Kör 16-gauge wire längs vagnens ram tills du kommer i kontakt med signalen strömkabeln. Detta kommer att bli en grön tråd om du vill utnyttja den rätt signal och gult om du vill ha den vänstra signalen makt.
5

Klipp kabeln till rätt längd och anslut den till signaleffekt tråd med en scotch låsanslutning. Dessa fungerar genom att sätta in en tråd i varje spår och stänga grinden.
6

Wrap alla anslutningar i eltejp och fästa lösa sladdar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87376.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.