Hur du Isolera Cap av en pickup?

Den moderna lastbilen mössa är gjord med glasfiber, ett lämpligt material eftersom det kan formas till många former och är stark. En av dess svagheter, är dock att den inte har ett mycket högt R-värde, vilket är ett mått på ett materials förmåga att motstå värmeöverföring. För att skydda din last mot extrema temperaturer, kan du isolera locket med några grundläggande verktyg. Saker du behöver för 1-tums polystyren isolering
Snabbtorkande konstruktionsbindemedel
Tyvek tejp
svart markör
Razor kniv
Måttband
Visa fler instruktioner

en

avsnitt utanför det inre utrymmet av lastbilen locket i enskilda plana sektioner. Avsnitten ska vara så stor som möjligt med hänsyn till varje avsnitt måste ligga platt mot den gemensamma jordbrukspolitikens skal för ordentlig vidhäftning.
2

Mät längden och diametern på truckens CAP: s tak. Överför dessa mått över till 1-tums polystyren isolering och markera formen med en svart markering. Du kan använda en annan bit isolering som din rak kant.
3

Klipp längs de linjer du har ritat med rakkniv kniv.
4

Placera skära isoleringen i taket och kontrollera att den passar ordentligt. Du kan trimma bort överflödigt isolering med rakkniv kniv.
5

isoleringen låg platt på marken och satte på en kontinuerlig sträng av konstruktionslim runt dess omkrets. Gör sedan en snaking mönster över dess centrum, som täcker det frikostigt.
6

Flytta isoleringen på taket av locket med lim vänd glasfiber. Tryck och håll isoleringen på plats tills den fäster. Ju hårdare du passar de enskilda avsnitten desto bättre isolering kommer att utföra. Det kan vara bra att ha en medhjälpare hjälpa till med det här steget att applicera ett jämnt tryck.
7

Tejpa alla skarvar i isoleringen med Tyvek tejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86324.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.