Hur man förbereder för en klarlack efter målning en Auto

År sedan, hade bilar har inte den extra lyxen av en tydlig skikt av färg för att skydda pälsen basfärgen. Nu finns det två-och tre-stegs färger som kräver en slutlig klarlack för att skydda lacken och ge den en blank yta. En tydlig färgskikt kan läggas till nästan vilken bas färgskikt om du vidta lämpliga åtgärder. Medan ett professionellt jobb kan visa de bästa resultaten, kan vem som helst lägga en klarlack på sin bil för att avsluta en pågående lack. Saker du behöver
Gray instegsskydd pad
Klarlack måla
sprutpistol papper
Maskering och tejp
Vax och fett remover
Mikrofiberduk
Visa mer instruktioner
Omedelbart efter målning Bil
1

Vänta 20 minuter efter sprutning det sista lagret av grundfärg måla. Basen färgen behöver inte vara helt torr, men det borde ändå vara blöt.
2

Spraya klarlack måla genom att hålla sprutan 10 inches från ytan. Flytta sprutan vänster och höger, överlappande varje slag några inches för jämn täckning.
3

Spray totalt 3 till 5 tunna lager klarlack färg på bilen. Låt varje skikt torka i 10 minuter före tillsats av nästa skikt. Låt den sista pälsen torr för en hel dag innan du lämnar ytan. Addera Efter färgen torkat helt
4

Sand bilen jämnt med en grå instegsskydd pad att förbereda ytan för den klara beläggningen färg. Scuff varje område som kommer att målas med klarlack måla.
5

Place maskeringstejp och papper över alla delar av bilen som inte behöver klarlack måla. Täck glaset, ljus, klippning, hjul, nyckel hål och dörrhandtag. Torka av ytan med vax och fett remover och en mikrofiberduk för att bli av med fett från fingeravtryck och från slipdamm.
6

Spray klarlack måla över bilen. Håll sprutans 10 till 12 inches från ytan av bilen. Flytta vänster och höger, inte upp och ner. Överlappa varandra päls med några inches för jämn täckning. Börja på framsidan av bilen och arbeta dig fram till den bakre.
7

Spray totalt fyra eller fem lager av klarlack måla. Låt varje skikt torka i 10 minuter före sprutning nästa skikt. Låt den sista pälsen torr för en hel dag före hantering av ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87430.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.