Hur man använder en Whistle Holley Vent

En ventil vissla installeras i Holley förgasare, liksom 4160, garanterar korrekt ventilering av flottörhuset i racing och andra högpresterande konkurrenssituationer. Bränslet skål kräver ordentlig atmosfärstryck till mätaren bränslet korrekt. Om ventilationshålet i mätning block av förgasaren blir blockerad med sloshed bränsle, som kan inträffa under förhållanden med hård acceleration i racing, är atmosfärstryck inte längre verkar på bränsle i skål och motorns prestanda blir lidande. Donet visselpipa installeras i en öppning på framsidan av doserings-blocket och sträcker ventilationsöppningen mot framsidan av bränslet skål, så att inte störas av bränsle sloshed på baksidan av skålen genom kraftig acceleration g-kraft. Saker du behöver
Borrmaskin
Ström och 0,067 (# 53) borr
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de fyra skruvarna som sekundärt bränsle skål lock till förgasaren mätning kroppen och ta bort locket flottörhuset och packningen.
2

Borra ut de befintliga borrspets i mitten längst upp på mätning kroppen med en 0,067 (# 53) borr . Addera 3

Sätt ventilen visselpipan i ventilationsslits i den övre delen av den mätning kroppen vänd mot flottörhuset.
4

Skruva den medföljande själv- plåtskruv genom borrspets hålet i toppen av mätning kroppen och in i vent visselpipa, säkra vent visselpipan i kortplatsen.
5

tillbaka locket flottörhuset och packningen. Dra åt bränsle skruvarna skål lock till 25-tums pounds av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87584.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.