Hur man installerar Lambo Gångjärn på en '99 Mustang

Lamborghini är en italiensk biltillverkare som specialiserat sig på up-market sportbilar. Ett inslag i Lamborghini bilar är personbilar dörrar som svänga upp vertikalt i stället för att svänga ut som de flesta andra bildörrar. Nu kan du installera specialiserade gångjärn på din 1999 Mustang som kommer att ge dina dörrar en "Lambo" utseende för en bråkdel av priset för ens använt en Lamborghini. Denna installation kan genomföras på bara några timmar och inga specialverktyg behövs. Saker du behöver
Skiftnyckel
Spårskruvmejsel
Metric Hylsnyckelsats
3/8-tums enhet spärrnyckel
stjärnskruvmejsel
Maskeringstejp måla
Trä omrörning stick
Metric insexnyckel ställa
Visa fler instruktioner
1

öppna huven. Lossa den negativa batterikabeln med en skiftnyckel och lyfta den från terminalen. Lyft upp de två strålkastare klämmorna och dra strålkastaren ut vertikalt. Dra kontakten strålkastare ledningar isär och placera strålkastare församling undan.
2

Öppna förarsidans dörr. Ta bort framskärmen genom att bända ut de två plast klämmorna med en skruvmejsel. Avlägsna 8mm fender fästskruvarna från botten av fender, nära gångjärnen, och i strålkastaren hålighet med en hylsa och spärrskaft. Ta två 8mm skruvar avslöjas på baksidan av fender efter att ha dragit plasten inre vakten fender splash. Ta bort de två 11mm skruvarna på toppen av fender fläns med en hylsa och spärrskaft. Dra fender församling bort från bilen och lägg den åt sidan.
3

Ta monteringen farthållare avslöjade efter avlägsnande av fender genom att ta bort 8mm fästskruvarna med en socket och ratchet. Dra montering farthållare bort från fästet och lägg det på toppen av hjulet väl stänkskyddet.
4

tag i plastplatta dörrtröskeln och dra rakt upp på den för att ta bort den. Placera plattan åt sidan. Avlägsna plastklämman från förarens kick panel genom att bända loss det med en skruvmejsel. Dra panelen bort från sitt fäste att avslöja ledningsnätet. Dra kablaget från tröskeln och kick panel område att ge ledningarna mer slack.
5

Bänd upp på framsidan av den elektriska fönsterhissen kontrollpanel på insidan av dörren med en platt- skruvmejsel och koppla bort kablaget från undersidan av panelen. Ta bort skruvarna som håller dörrpanelen på plats med en stjärnskruvmejsel. Dra ut på dörrhandtag och driva igenom baksidan av dörrpanelen. Lyft upp panelen och ta bort den från dörren. Ta bort luckan högtalare med en hylsa och spärrskaft och koppla högtalarkablar.
6

Stäng dörren. Ansök målartejp på utsidan av dörren för att hålla stängt när fabriken gångjärn tas bort. Behåll dörren avståndet genom att sätta små längder av en trä färg omrörning stick som har lindats med målartejp i gapet mellan den bakre delen av dörren och dörrkarmen. Ta bort gångjärnen genom att backa ut fästbultarna med en hylsa och spärrskaft.
7

Bolt den nya "Lambo" gångjärnet med samma monteringshål som de gamla gångjärn, med skruvarna som följde med satsen . Dra åt bultarna som förbinder gångjärn till dörren först, dra åt dem brandväggen bultarna. Ta bort trä distanser och målartejp. Öppna och stänga dörren flera gånger, göra justeringar med en insexnyckel på justeringsmuttrarna ligger på gångjärnet tills dörren stängs ordentligt.
8

Öppna och lyft luckan med hjälp av din assistent medan du fästa den lösa änden av gångjärnet stötdämparen till monteringsfästet på gångjärnet svängarmen. Dra åt med en insexnyckel i medurs riktning.
9

Installera dörren högtalaren och det inre dörrpanelen i omvänd ordning i Steg 5. Göra slutliga justeringar av gångjärnet som i steg 7. Installera aggregatet farthållare, med fästet som följde med satsen. Täck alla ledningar med wire slang medföljer satsen. Skjut tröskeln och paneler sparka på plats tills de snäpper på plats. Montera framskärmen och strålkastare genom att vända stegen 1 och 2. Upprepa alla steg för den andra sidan av bilen. Sätt tillbaka och dra åt batteriets minuspol och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84201.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.