Hur till String Wire till en bil Fuse Box

Kabeldragning elektriska tillbehör till din bil kräver knacka en källa stock makt. Söka och skarvning i lager fordonets kabelnät kan vara komplicerat. För att undvika detta, kan en säkring kran användas för att koppla din tillbehör. Fuse kranar innehåller en anslutningskabel kontakt i säkringen designen. Byta ett lager säkring med en säkring kran gör att du kan ansluta dina tillbehör direkt i säkringen. Saker du behöver
Fuse tap
Säkring avdragare
Eltejp
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kablarna från bilens batteri i motorrummet innan du arbetar med säkringarna.
2

Leta i bilens interiör säkringsdosan. Generellt är det inre säkringsdosan monterad i förarsidan fotutrymmet området. Haka och ta bort locket säkringsdosan för hand.
3

Använd diagrammet säkringen layouten på säkringshöljet att lokalisera aktiemarknaden säkring du vill peka på. Detta bör beslutas av funktionen av den elektriska tillbehöret du är kabeldragning. Till exempel, om du är kabeldragning en anslutning för en ljuskälla, såsom spårvidd belysning, utnyttja beståndet streck säkringen. Om du är kabeldragning en elektrisk anordning som kräver en konstant strömkälla, utnyttja en av de 12-volts säkringar.
4

Använd ett verktyg för säkring avdragare för att försiktigt gripa och ta bort önskad stock säkringen. Anslut säkringen kranen i stället för lager säkringen. Rutt din tillbehörets strömkabeln till säkringen kranen och sätter tråd exponerade änden i säkringen kranen ledningar slits. Fäst tråden anslutning genom tätt linda in den med eltejp.
5

tillbaka locket säkringsdosan. Tuck eventuellt överskott tillbehör ledningar åt sidan, och säkra med eltejp. Återanslut bilens batteri. Starta bilen och slå på din elektriska tillbehör för att säkerställa att den har en riktig serieinstallation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86865.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.