Hur man bygger en ruta Cargo Förvaring

Cargo förvaringslådor är ett bra sätt att organisera material och verktyg när man går på en resa eller ut till arbetsplatsen. Dessa typer av förvaringslådor kan vara tillverkade av olika material, såsom plywood, spånskiva eller MDF. Ett lock eller låda kan ingå med förvaringslåda att ge tillgång till de interna facken. Du kan bygga en container last lagring genom att först bestämma vilken typ av material som ska användas. Saker du behöver
Måttband
1/2-tums plywoodskiva
1/4-tums plywood Tabell sheet
såg
trälim
spikpistol
Finish naglar
pianogångjärnet
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden och djupet av den bakre delen av fordonet där du vill installera rutan last lagring med ett måttband. Placera måttbandet vid den smalaste delen så lasten förvaringsbox passar
2

Subtrahera ½ av en tum från mätningarna i steg 1 och sedan överföra dessa till ½. - tum plywoodskiva. Skär den nedre panelen i bagageutrymmet förvaringsbox från plywood med en tabell såg. Addera 3

Bestäm höjden på förvaringsbox. Höjden kan variera från 6 inches upp till 10 inches eller mer beroende på vad du behöver lagra.
4

Mät djupet och bredden av den nedre panelen. Skär sidopanelerna från plywoodskiva till önskad höjd. Klipp ut frontpanelen och bakpanelen.
5

Applicera en sträng trälim runt omkretsen av den nedre panelen. Ställ sidopanelerna på plats och fäst dem med yta naglar med en spikpistol.
6

Applicera en sträng trälim till de inre kanterna på sidopanelerna. Sätt de främre och bakre panelerna mellan sidopanelerna. Fäst panelerna med spikpistol.
7

Mät bredden och djupet av förvaringsboxen. Överför måtten till ¼-tums plywoodskiva och skär upp i förvaringslåda.
8

Bifoga ett piano gångjärn på baksidan eller sidan av förvaringslåda att öppna och stänga locket. Sätt i lådan last lagring i fordonet för att slutföra projektet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84126.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.