Hur fixar min Fjärrstart

Starter fjärrkontroller är vanligaste tillbehören på fordon av alla typer av märken och modeller. Dessa avlägsna system kan du starta din bil från upp till 200 meter bort på parkeringen eller på gatan, och låta bilen värma upp medan du gör dig redo att lämna. Du kan få en trasig starter arbeta igen på bara några minuter från din bil och ha systemet redo att gå direkt med några tips. Instruktioner
1

Hitta din startsystem under instrumentpanelen nedanför rattstången. Kontrollera att alla kablar är anslutna helt från ditt system till din förrätt och din positiva batteripolen. Säkerställa att alla säkringar är verksamma.
2

Öppna det gäller trådlösa fjärrkontrollen med en platt blad och ta bort det gamla batteriet. Placera ett nytt batteri på samma plats som den gamla och knäppa din fjärrkontroll stängs igen.
3

Ange din bil med din nyckel och ditt starter fjärrkontrollen och lämna förardörren öppen bakom dig . Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den till "ACC" läge.
4

Tryck och släpp "Valet"-knappen på fjärrkontrollen och sedan vänta på starter systemet att avge ett klingande ljud. Tryck på "Valet" knappen igen och håll den här gången.
5

Tryck på startknappen medan du fortfarande har "Valet" knappen hålls och håll båda knapparna i minst tre sekunder. Vänta på bilen för att ringklockan igen och släpp för att slutföra felsökning och programmering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85886.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.